5% OBLIGATIE FONDS ALL-IN FUND BV

Investeringspropositie All-In Fund BV in het kort

All-In Fund BV gebruikt de obligatielening voor de herfinanciering van:

  • De aankoop van een voormalig kantoorgebouw bij de boulevard van Scheveningen a 1,8 miljoen euro
  • De transformatie van dit kantoorgebouw tot easyHotel Scheveningen a 3,1 miljoen euro

De gehele investering is gecommitteerd door 1 vastgoedbelegger en heeft reeds deels plaats gevonden. De obligatielening wordt gebruikt voor de herfinanciering van deze investering en de bijkomende kosten. All-In Fund BV plaats een obligatielening ter grootte van 5,5 miljoen euro bij private investeerders. Inschrijving is mogelijk op nominale coupures van 25.000 euro met een minimum afname van 4 stuks. Er worden in totaal 220 obligaties uitgegeven. Deze obligaties hebben een vaste rentecoupon van 5%. De rente wordt per maand uitgekeerd. De looptijd bedraagt 3-5 jaar waarna de nominale waarde op 100% wordt afgelost.

Als zekerheid wordt een 1e recht van hypotheek op het hotelvastgoed in Scheveningen verstrekt. Obligatiehouders hebben dan een dekking van circa 100% op hun inleg. easyHotel Benelux is een huurcontract voor 20 jaar overeengekomen met All-In Fund BV. Bij inschrijving worden geen emissiekosten berekend, maar een vaste order- en administratievergoeding van 250 euro (ongeacht de hoogte van de inschrijving). Dit is dus een vast bedrag.

Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de investering.

Klik hier voor het inschrijfformulier en ander downloads.

scheveningen

Over deze opdrachtgever

All-In Fund BV is onderdeel van de All-In Real Estate Group. Dit is een ervaren vastgoedbedrijf met gedreven experts. All-In Real Estate beheert een breed scala aan vastgoed in zowel binnen- als buitenland. Teven is zij ontwikkelaar van duurzame transformatieprojecten in Amsterdam en luxueuze chalets in Frankrijk, zorgcomplexen en tijdloze kantoorpanden.

Met een duidelijke en doordachte visie worden projecten aangestuurd. Het team van All-In Real Estate oriënteert zich op nieuwe ontwikkelingen en is altijd op zoek naar kansen.

Directie: Frank Vogel (1964) is ondernemer pur sang met meer dan 20 jaar ervaring in investeringen en vastgoed. De heer Vogel studeerde vanaf 1988 civiel- en Internationaalrecht aan de VU te Amsterdam. Hij behaalde ook zijn diploma in Internationaal belastingrecht in 1992. Na zijn afstuderen werkte de heer Vogel als Risk Manager bij MeesPierson op Capital Markets. In 1997 werd hij Global Head of Structured Products bij de divisie Global Securities Lending & Arbitrage (GSL&A). Hier was hij verantwoordelijk voor alle gestructureerde producten. Drie jaar later werd de heer Vogel de nieuwe CEO van GSL&A bij Fortis Bank in Amsterdam. Hier was hij verantwoordelijk voor alle handelsactiviteiten en het managen van een team van meer dan 100 werknemers in de GSL&A divisie. In 2008 richtte hij zijn vastgoedbedrijf op. Doel hierbij was om met eigen middelen een portefeuille op te bouwen van woningen, kantoren en hotels. All-In Real Estate beheert een vermogen van 50 miljoen euro, voornamelijk werkkapitaal van de heer Vogel zelf.

Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de investering.

Klik hier voor het inschrijfformulier en ander downloads.

F. Vogel