Alpha

“Een unieke ontwikkeling voor single- en multi-tenant kantoorgebruikers in Amsterdam Sloterdijk”

‘Alpha’ is een ontwikkeling van All-In Real Estate en is gelegen tussen de Houthavens en Sloterdijk. Dit gebied is door de gemeente Amsterdam als focusgebied bestempeld om een nieuwe stadswijk te ontwikkelen om de groei van Amsterdam op te vangen. Deze gebiedsontwikkeling, ‘genaamd Haven-Stad’, zal een continue vraag naar en verbetering van dit gebied als gevolg hebben. De ontwikkeling van de omgeving rond ‘Alpha’ is dan ook al gaande en zal tot een dynamische en multifunctionele omgeving van het kantoor leiden de aankomende jaren.

De locatie ligt op slechts 5 minuten loopafstand van de metrohalte Isolatorweg en op slechts 2 minuten rijden van de A10. Het Westerpark en de Houthavens zijn enkele minuten fietsen, dat zorgt voor een optimale ligging ten opzichte van het openbaar en eigen vervoer, als ook de stad Amsterdam zelf.

Het project betreft een te ontwikkelen kantoorlocatie van ca. 39.000 m2 b.v.o. kantoorruimte verdeeld over een drietal torens. Op dit moment worden de exacte plannen, de invulling en de architectuur van de ontwikkeling uitgewerkt door MVSA Architecten, echter zijn er al meerdere impressies en referenties in deze projectinformatie uitgewerkt.

Website: www.alpha-campus.nl

Architect: MVSA Architecten

Brochure: Klik hier