Comfy Hotel

De aankoop van de eerste locatie betreft het voormalige Mövenpickhotel in Voorburg dat 125 kamers telt inclusief de mogelijkheid om een restaurant te exploiteren. De locatie ligt recht tegenover het station en aan de A12.

AIR en JaZet treffen momenteel voorbereidingen om het hotel opnieuw in gebruik te nemen. Het pand was voorheen eigendom van een Duits vastgoedconcern en werd ruim twintig jaar lang gehuurd door Mövenpick, waarna zij de locatie sloten in verband met een nieuwe vestiging in de binnenstad van Den Haag.

Exploitatie
JaZet zal zich bezighouden met de exploitatie van de locatie, waar All-In Real Estate zich focust op ‘de stenen’. Frank Vogel (AIR): “Ik geloof in betaalbare hotelconcepten op de juiste locatie, zoals een stationslocatie. Ook hebben wij inmiddels ervaring met hotels, namelijk de herontwikkeling van het voormalig BDO-kantoor in Scheveningen tot easyHotel.”

easyHotel Benelux
De aandeelhouders van JaZet zijn initiatiefnemer van easyHotel Benelux en zijn de afgelopen acht jaar de drijvende kracht geweest achter de succesvolle uitrol van de easyHotel-keten in de Benelux en de succesvolle doorstart van de Pier in Scheveningen. Deze keten heeft inmiddels acht vestigingen in de Benelux die allemaal uitstekend presteren.