GEEF DOWN DE TOEKOMST 6.0

Wat was het een feest verleden jaar bij de vijfde editie van Geef Down De Toekomst. GDDT is een evenement voor kinderen en jongvolwassenen met Downsyndroom in samenspel met kinderen zonder Downsyndroom. GDDT wordt georganiseerd door MF Foundation, de goede doelen stichting binnen de organisatie waar All-In Annadal ook onderdeel van is. Met dit evenement willen wij laten zien dat kinderen met Down prima kunnen functioneren in onze maatschappij.

MF Foundation is weer van start gegaan met de zesde editie, welke plaats zal vinden op 20 mei. De inschrijvingen zijn reeds ruime tijd in volle gang en wij zitten alweer op bijna 200 deelnemers. Willen jullie of kennen jullie nog kinderen en/of jongvolwassenen die graag mee willen doen aan GDDT? Op www.gddt.nl kan iedereen zich nog inschrijven!

Geef Down De Toekomst is het sportevenement van het jaar voor kinderen met Downsyndroom. Met vijf zeer succesvolle edities is Geef Down De Toekomst inmiddels een begrip in de Downwereld, maar ook zeker daarbuiten. Een jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen met Down en mensen in hun omgeving. De zesde editie van Geef Down De Toekomst vindt plaats op het complex van het Friendship Sports Centre, voorheen genaamd het Ronald McDonald Centre te Amsterdam-Noord, bij sportvereniging Only Friends. Dit jaar mogen wij de Ajax Foundation weer binnen de gelederen verwelkomen, dat betekent dat de naam Toekomst in Geef Down De Toekomst weer in alle glorie wordt hersteld. Ajax heeft zich verbonden aan het Only Friends complex alwaar het voetbaltoernooi ook dit jaar wordt gehouden.

Willen jullie iets toevoegen aan het sportevenement van het jaar voor kinderen met Downsyndroom? Kijk dan op de GDDT sponsorpagina en neem contact op via info@mffoundation.nl.

mf