23 JANUARI 2019: AIR ONTWIKKELT HOTEL VAN 40.000M2 IN AMSTERDAM WESTPOORT

Ontwikkelaar All-In Real Estate (AIR) heeft onlangs een grondpositie verworven in de Haven van Amsterdam. De positie is gelegen aan de Kabelweg en AIR zal op deze positie circa 40.000 m2 nieuwbouw ontwikkelen, bestaande uit een hotel met 599 kamers en diverse voorzieningen.

Zoals te zien is op het voorlopige schetsontwerp zijn de kamers zijn verdeeld over twee torens, gesitueerd op een podium waarin de overige voorzieningen, zoals een restaurant, vergaderfaciliteiten en sportfaciliteiten gerealiseerd zullen worden. Parkeermogelijkheid wordt tevens op eigen terrein, in of onder het podium, opgelost. De verwachte start bouw van dit project is 1 februari 2020.

Port City Hub Hotel
De naam van de ontwikkeling is Port City Hub Hotel, waarmee de verbinding tussen de haven en de stad weergegeven wordt. Het beoogde hotel concept zal bestaan uit extended-stay en een hoog kwaliteits- en serviceniveau. Volgens AIR wordt het Port City Hub ‘meer dan een hotel, het zal de sfeer en identiteit van de haven uitstralen en fungeren als ontmoetingsplek voor ondernemers en bezoekers van Amsterdam Westpoort’.

Houthavens en Sloterdijk
De locatie van de kavel, gelegen aan de Kabelweg, is gesitueerd in de westpunt van de zogeheten Alfa Driehoek, een gebied gelegen tussen de Houthavens en Sloterdijk II waar een unieke verbinding tussen snelweg- en havengebruikers kan plaatsvinden. Het gebied is door gemeente Amsterdam als focusgebied bestempeld en vormt daarmee een belangrijk onderdeel van de gebiedsontwikkeling ‘Haven-Stad’. Het gebied moet een multifunctionele omgeving worden, waar onder meer wonen en werken een goede balans vinden.

Drie ontwikkelingen
De hotelontwikkeling is niet de enige locatie die de ontwikkelaar in de Alfa Driekhoek heeft. All-In Real Estate is tevens eigenaar van een tweetal andere posities in het gebied, zoals een Office Centre locatie aan de Zekeringsstraat en een moderne kantoorontwikkeling genaamd Alpha-Campus waar zij 40.000 m2 kantoorruimte ontwikkeld.

“Met de projecten Alpha-Campus & Port City Hub verwachten wij het gebied een flinke impuls te geven. Iets soortgelijks deden wij een aantal jaar geleden in de Fred. Roeskestraat in Zuid, met de projecten Handel-Amsterdam & The Pavilion. Hopelijk zien wij de komende tijd meer initiatieven ontstaan in de Alfa-Driehoek”, aldus Frank Vogel (CEO – All-In Real Estate).

Bereikbaarheid
Het gebied en het project hebben een uitstekende bereikbaarheid met de ligging circa 2 minuten van de ring A10 en verschillende openbaar vervoermogelijkheden richting Amsterdam en Schiphol. Westerpark, de bekende Haarlemmerstraat en de Houthavens liggen op een kleine 10 minuten fietsen.

Bron: Vastgoedjournaal

6 DECEMBER 2018: ALL-IN REAL ESTATE VERKOOPT TWEEDE PROJECT IN MAASTRICHT VOOR 63 MILJOEN

Circa 3 jaar na aankoop, heeft All-In Real Estate haar project ‘Annadal Campus’ aan de Belgische belegger Xior Studenthousing verkocht voor circa €63 miljoen. All-In Real Estate kocht de campus met als doel de campus te optimaliseren: “Het project is destijds, in een relatief korte tijd, twee keer van eigenaar gewisseld, maar wij zagen een bepaalde potentie die vandaag de dag terug te zien is in de verkoopprijs”, aldus Frank Vogel, CEO All-In Real Estate.

De campus kenmerkt zich door een dynamische mix van studentenhuisvesting, zorginstellingen en (para)medische professionals. Ten tijde van de aankoop door All-In Real Estate, bestond de campus uit slechts 400 studentenkamers, een aantal zorgprofessionals en circa 10.000 m2 leegstand, binnen de totaal ruim 45.000 m2 bebouwing.

300 kamers toegevoegd
All-In Real Estate zag de groeiende vraag naar studentenwoningen als aanleiding om Annadal uit te breiden en is toen vrijwel direct begonnen met het uitbreiden van de campus. Zo werden er in het eerste jaar al diverse studentenkamers toegevoegd binnen de bestaande muren van het complex.

Ook in 2017 bleef de vraag naar betaalbare studenthuisvesting groeien en besloten All-In Real Estate en de Universiteit Maastricht hun bestaande samenwerking te intensiveren, enkele leegstaande bouwdelen te heractiveren, en zo ruim 200 kamers toe te voegen aan het bestand van UM-Guesthouse. Tot slot, werden nog eens bijna 100 kamers toegevoegd door bestaande leegstand bestemd als kantoorruimte te transformeren naar wooneenheden.

Bonnefanten College
All-In Real Estate verkocht eerder dit jaar haar andere project in Maastricht, het zogeheten Bonnefanten College, tevens aan Xior. Hier heeft All-In Real Estate na aankoop van het vastgoed diverse stappen ondernomen ten behoeve van het verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunning voor 257 zelfstandige studentenwoningen. Aansluitend is All-In Real Estate op zoek gegaan naar een passende exploitant voor het project, toen Xior zich meldde.

“Onder meer vanwege de ontwikkelingen rondom Annadal, besloten wij Bonnefanten te verkopen en ons dus te focussen op Annadal, waar wij ruim 300 kamers aan hebben gevoegd. Met de verkoop van Bonnefanten hadden wij niet meer de gewenste mix van zowel het hogere- als lagere segment studentenwoningen die wij beoogde in 2016. Dit was een van de redenen om de Annadal campus ook te verkopen”, aldus Vogel.

Nieuwe ontwikkellocaties
All-In Real Estate heeft inmiddels ruime ervaring in het ontwikkelen van studentenwoningen. Menno Baars, vastgoedmanager bij All-In Real Estate zegt tot slot: “Dit is wat ons betreft ook zeker niet ons laatste project op het gebied van studentenhuisvesting. Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe ontwikkellocaties en creatief als het gaat om samenwerkingsverbanden.”

Bron: Vastgoedjournaal

11 JULI 2018: HOTEL OP STATIONSLOCATIE VOORBURG WORDT NIEUW LEVEN INGEBLAZEN

All-In Real Estate & JaZet Leisure Holding hebben een hotel in Voorburg gekocht. De aankoop van de eerste locatie betreft het voormalige Mövenpickhotel in Voorburg dat 125 kamers telt inclusief de mogelijkheid om een restaurant te exploiteren. De locatie ligt recht tegenover het station en aan de A12.

AIR en JaZet treffen momenteel voorbereidingen om het hotel opnieuw in gebruik te nemen. Het pand was voorheen eigendom van een Duits vastgoedconcern en werd ruim twintig jaar lang gehuurd door Mövenpick, waarna zij de locatie sloten in verband met een nieuwe vestiging in de binnenstad van Den Haag.

Exploitatie
JaZet zal zich bezighouden met de exploitatie van de locatie, waar All-In Real Estate zich focust op ‘de stenen’. Frank Vogel (AIR): “Ik geloof in betaalbare hotelconcepten op de juiste locatie, zoals een stationslocatie. Ook hebben wij inmiddels ervaring met hotels, namelijk de herontwikkeling van het voormalig BDO kantoor in Scheveningen tot easyHotel.”

easyHotel Benelux
De aandeelhouders van JaZet zijn initiatiefnemer van easyHotel Benelux en zijn de afgelopen acht jaar de drijvende kracht geweest achter de succesvolle uitrol van de easyHotel-keten in de Benelux en de succesvolle doorstart van de Pier in Scheveningen. Deze keten heeft inmiddels acht vestigingen in de Benelux die allemaal uitstekend presteren.

Bron: Vastgoedjournaal

Voorburg
10 JULI 2018: ALL-IN REAL ESTATE VULT ARNHEMS VERZAMELCOMPLEX OP MET WOONRUIMTE

Een Arnhems verzamelcomplex met een BVO van 6.500 m2 is aangekocht door All-In Real Estate (AIR). Het pand is gelegen aan de Burgemeester Matsersingel 200 en is momenteel gevuld met een kinderdagverblijf, een evangelische gemeente, een verloskundige praktijk en een aantal bedrijven.

De tweede en derde etage van het gebouw staan leeg en zullen door AIR getransformeerd worden naar woon- en zorgappartementen. In totaal gaat het om veertig wooneenheden. De combinatie ‘mixed use’ en zorg gerelateerd ontwikkelen is een specialiteit van AIR en was daarom ook de reden tot aankoop van het complex.

Inmiddels is er gestart met de verbouwingen. Het pand zal naar verwachting eind dit jaar nog volledig verhuurd zijn.

Bron: Vastgoedjournaal

Verzamelcomplex Arnhem
1 MEI 2018: VERKOOP BONNEFANTEN COLLEGE MAASTRICHT

‘Het Bonnefanten College’, een rijksmonument gelegen in Maastricht, is onlangs door All-In Real Estate verkocht aan Xior Student Housing. Het pand wordt her-ontwikkeld naar 257 studentenwoningen en is gelegen op een kavel van 35.200 m2.

De voormalige school staat sinds 2014 leeg en was voorheen eigendom van de gemeente Maastricht. AIR heeft in 2016 aangekocht en heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met de bestemmingsplanwijziging en het verkrijgen van de benodigde vergunningen om het gebouw te herontwikkelen tot 257 zelfstandige studentenwoningen. Het object wordt nu in huidige staat overgedragen aan de nieuwe eigenaar, het Belgische Xior.

Er is geen koopsom bekend gemaakt door partijen. Volgens de Vlaamse website Beursbengel.be is het totale investeringsvolume van Xior Student Housing €34 miljoen. All-In Real Estate is ondertussen druk met de uitbreiding op haar andere project in Maastricht: Annadal Campus. Deze wordt uitgebreid met ruim 300 studentenwoningen wat de totale Campus locatie op circa 750 wooneenheden brengt.

LEES MEER
bonnefanten2
VG VISIE 16/2018: 'IK VERWACHT SPECTACULAIRE INNOVATIES IN GEWICHTSBESPARING'

Frank Vogel is stevig geworteld in de financiële wereld. Naderhand ook begonnen als vastgoedinvesteerder, breidde hij zijn werkzaamheden uit met beheer en ontwikkeling van vastgoed. Dat laatste vindt hij verreweg het leukst. Zijn uitdaging: doorgaan waar anderen ophouden.

Het ontwikkelen van vastgoed in de (zorg) woningen-, leisure- en kantorenbranche vraagt om een stukje visie en risico nemen. Dat ligt Frank Vogel wel. ‘Het is de kunst dat je wegen bewandelt die noodzakelijk zijn om voor elkaar te krijgen wat je wilt, en dat zo te doen dat je het maximale uit een stuk grond of gebouw kunt halen’, vindt hij. ‘Dat vraag om creativiteit. Niet alleen ten aanzien van de panden maar ook van de regelgeving. Zo zijn we nu bezig met het reactiveren van leegstaande gebouwen in Maastricht. Heel boeiend waar je dan allemaal rekening mee moet houden: van asbest tot flora en fauna. Heel leuk om mee bezig te zijn. Hoewel het natuurlijk minder leuk is op het moment dat je echt een vleermuis vindt, maar dat maakt het wel spannend. Ook het schakelen tussen meerdere partijen, zoals gemeenten, huurders en aannemers, maakt deze trajecten intrigerend.’

Source: VG VISIE

LEES VERDER
Alfa Business Campus
1 NOVEMBER 2017: ZUIDAS ARCHITECTURE

Zuidas is renowned for its pioneering work in architecture. As it matures into an international quarter of Amsterdam, buildings in Zuidas are shooting up right and left. Amidst all these modern skyscrapers, it may be difficult to imagine that only around 20 years ago, this stretch of land connecting the residential neighbourhoods of Zuid and Buitenveldert consisted mostly of tennis courts and football pitches. In this series, we zoom in on the architecture of Zuidas. This time, we take a closer look at Handel Amsterdam and The Pavilion.

PAVILIONS OF ZUIDAS: HANDEL AMSTERDAM AND THE PAVILION
Zuidas is a place defined by its tall buildings, whose soaring profiles dominate the skyline of Amsterdam. Joining the skyscrapers, two recent additions are cast from a completely different architectural mould. Handel Amsterdam and The Pavilion are two distinctive buildings designed by two different architects, whose style and similar materials nonetheless link them together. The most notable feature of these pavilion-style office buildings is that they are low-rise structures. Furthermore, both are built from the same dark natural stone, signalling their high architectural standard and emphasis on environmental and social values. The designs also factor in the adjacent cemetery; the rear of The Pavilion, which overlooks the cemetery, is partly closed off and constructed from green natural stone to blend in with the green surroundings. Handel Amsterdam, whose name is a double nod to the composers’ neighbourhood and the building’s financial sector tenants, consists of layers of alternating formality and informality. On entering the building, visitors are drawn into the welcoming lunch area, whereas the feel of the adjoining corridors and spaces is immediately more formal and thus less accessible. This is carried though to the upper
private offices. Handel Amsterdam and The Pavilion are the only pavilions to be found in the Zuidas area and every single corner inside these buildings has been maximized and finished with a keen eye for detail.

Source: Hello Zuidas

READ MORE
HANDEL3
20 JULI 2017: De showy architectuur van bureau Dam mag weer

De Fred. Roeskestraat is in krap vijf jaar uitgegroeid van een onbeduidende, anonieme straat in Zuid tot een belangrijke schakel tussen de Zuidas en het Schinkelgebied.

AIR heeft met trots meegewerkt om de Fred. Roeskestraat om te toveren tot bruisende straat door de kantoorpanden The Pavillion en Handel Amsterdam te ontwikkelen.

Bron: het Parool

LEES VERDER
Amsterdam, Zuid, De Fred, Fredirik Roeskestraat, 11-07-2016
De Fred pand aan de Fredirik Roeskestraat in Zuid.
8 MEI 2017: 5% OBLIGATIE FONDS ALL-IN FUND BV

All-In Fund BV gebruikt de obligatielening voor de herfinanciering van:

  • De aankoop van een voormalig kantoorgebouw bij de boulevard van Scheveningen a 1,8 miljoen euro
  • De transformatie van dit kantoorgebouw tot easyHotel Scheveningen a 3,1 miljoen euro

De gehele investering is gecommitteerd door 1 vastgoedbelegger en heeft reeds deels plaats gevonden. De obligatielening wordt gebruikt voor de herfinanciering van deze investering en de bijkomende kosten. All-In Fund BV plaats een obligatielening ter grootte van 5,5 miljoen euro bij private investeerders. Inschrijving is mogelijk op nominale coupures van 25.000 euro met een minimum afname van 4 stuks. Er worden in totaal 220 obligaties uitgegeven. Deze obligaties hebben een vaste rentecoupon van 5%. De rente wordt per maand uitgekeerd. De looptijd bedraagt 3-5 jaar waarna de nominale waarde op 100% wordt afgelost.

LEES VERDER
scheveningen
11 APRIL 2017: GEEF DOWN DE TOEKOMST 6.0

Wat was het een feest verleden jaar bij de vijfde editie van Geef Down De Toekomst. GDDT is een evenement voor kinderen en jongvolwassenen met Downsyndroom in samenspel met kinderen zonder Downsyndroom. GDDT wordt georganiseerd door MF Foundation, de goede doelen stichting binnen de organisatie waar All-In Annadal ook onderdeel van is. Met dit evenement willen wij laten zien dat kinderen met Down prima kunnen functioneren in onze maatschappij.

LEES VERDER
mf
10 MAART 2017: DEAL VOOR ZEVENDE EASYHOTEL IN GETRANSFORMEERD KANTOOR SCHEVENINGEN

All-In Real Estate en easyHotel Benelux hebben afgelopen week hun samenwerking vastgelegd in een overeenkomst voor de bouw van het 7e easyHotel van de keten in de Benelux.

Bij de (her)ontwikkeling, in het hart van Scheveningen, zal een voormalig kantoorgebouw worden getransformeerd in een 87 kamers tellend hotel, welke naar verwachting aan het einde van dit jaar haar deuren zal openen. Het hotel, gelegen vlak achter de Scheveningse boulevard, wordt het tweede easyHotel in de Haagse regio. Hiermee telt easyHotel Benelux aan het einde van dit jaar zeven hotels met in totaal 717 kamers.

Frank Vogel, directeur van All-In Real Estate: “We zijn verheugd om met easyHotel Benelux een overeenkomst gesloten te hebben voor deze locatie. De bouw van dit easyHotel voldoet duidelijk aan de vraag naar betaalbare accommodaties voor zowel de zakelijke als de toeristische markt. Met 6 goedlopende hotels heeft easyHotel laten zien een bewezen succesvolle speler in de markt te zijn en wij bouwen graag mee aan dit succes.”

LEES VERDER
easyhotel
12 DECEMBER 2016: WAAR OPENT Q-PARK NEDERLAND DE 260E PARKEERLOCATIE?

Q-Park neemt de parkeergarage Soeverein in Amersfoort in exploitatie en zal begin 2017 starten met een grondige renovatie, zodat aan de kwaliteitsstandaarden van de marktleider op het gebied van parkeerdienstverlening wordt voldaan.

All-In Real Estate heeft de parkeergarage met bijna 600 parkeerplaatsen verkocht aan Q-Park. Het object was eerder dit jaar aangekocht met het idee om deze als een langere termijn belegging in haar portefeuille op te nemen. All-In Real Estate had de garage in eerste instantie zelf in beheer genomen, maar heeft in Q-Park een koper en beheerder gevonden.

“We merkten dat er verscheidende interesses waren vanuit de markt, maar hebben met Q-Park een goede deal kunnen maken. Ik verwacht dat Q-Park een meerwaarde kan toevoegen door de renovatie en daarmee de exploitatie mogelijk kan optimaliseren. Zij zijn tenslotte een ervaren speler binnen de parkingbranche”, vertelt Menno Baars van All In Real Estate aan VJ.

LEES VERDER
logo_qpark
21 SEPTEMBER 2016: MHONDORO GAME LODGE @ RTL 4

Bij een gruwelijke brand verloor het gezin Brink niet alleen hun huis en al hun bezittingen, maar bovenal moeder Yvon. Daarom neemt Gordon Heuckeroth het gezin mee naar Zuid-Afrika.

Natuurlijk is onze luxueuze Mhondoro Game Lodge in Welgevonden Game Reserve de uitgewezen plek in Zuid-Afrika om de droomreis te maken die Yvon nog zo graag had willen maken.

Kijk aanstaande maandag 26 september om 21.30 uur naar Nooit Meer Naar Huis op RTL 4.

LEES VERDER
mhondoro_117
5 SEPTEMBER 2016: ALL-IN REAL ESTATE KOOPT SOEVEREIN

All-In Real Estate heeft Parkeergarage de Soeverein, met bijna 600 parkeerplaatsen, in Amersfoort verworven. All-In Real Estate heeft de garage zelf in beheer genomen maar zal met potentiële huurders in gesprek gaan.

LEES VERDER
park
11 APRIL 2016: ANNADAL CAMPUS

All-In Real Estate B.V. heeft het Annadal-complex te Maastricht verworven. De totale oppervlakte van het complex bedraagt 48.000 m2, momenteel bestaande uit 400 studentenkamers alsmede 22.000 m2 aan bedrijfsruimte ten behoeve van gezondheidszorg.

“Het complex zal worden geoptimaliseerd naar een volwaardige zorg- en studentencampus en zal de naam ‘’Annadal Campus’’ krijgen. “

LEES VERDER
Maastricht Annadal - 6
11 MAART 2016: HANDEL AMSTERDAM - BNA BESTE GEBOUW VAN HET JAAR

Plaatsnaam project: Amsterdam
Categorie: Identiteit & Icoonwaarde
Functie gebouw: Kantoorgebouw met openbare brasserie
Architectenbureau: MONK architecten

Inleiding
HANDEL Amsterdam is een kantoorgebouw op de Zuidas, in de parkzone aan de zuidzijde van de Fred. Roeskestraat. Het is een kleinschalig kantoorpand wat bestaat uit drie paviljoens waar diverse bedrijven, allen werkzaam in de financiële sector, gehuisvest zijn. Hiermee is HANDEL een onderscheidend kantoorgebouw voor de Zuidas.

LEES VERDER
HANDEL3
11 MAART 2016: DEZE TENDERS SCHRIJFT AMSTERDAM UIT IN 2016!

Tijdens een uitverkochte Amsterdamse Vastgoeddag sprak wethouder Eric van der Burg over de toekomstige ontwikkelingen van de stad. Daar had WoningmarktNL een primeur te pakken, de kalender met tenders is namelijk bekend! Lees snel verder en grijp uw kans, u bent natuurlijk niet de enige die dit leest.

LEES VERDER
Amsterdam top tourist attractions maps
4 FEBRUARI 2016: FRANK VOGEL: 'VAN ASSETMANAGER TOT BELEGGER'

De geschiedenis van Frank Vogel ligt in de financiële wereld, maar met All-in Real Estate heeft hij zijn werkveld uitgebreid naar die van belegger en ontwikkelaar. Wat eigenlijk is begonnen als beleggen in vastgoed, is uitgegroeid tot het ontwikkelen voor eigen rekening en risico en het optreden als manager in verscheidende samenwerkingsvormen. Vastgoedjournaal sprak hierover met Vogel.

LEES VERDER
20131111 HANDEL AMSTERDAM Exterieur_low res
2 FEBRUARI 2016: PERSBERICHT

Update persbericht: All-In Real Estate (AIR) sluit aan bij Cage Capital en KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels)

Amsterdam- Cage Capital sloot eerder reeds een Head of Terms met KondorWessels over de gebiedsontwikkeling van project Kanaalkwartier Tilburg. All-In Real Estate (AIR) sluit hier nu bij aan.

Voor de gebiedsontwikkeling van het Kanaalkwartier Tilburg gelegen in het quadrant Ringbaan Oost, Enschotsestraat, Dijksterhuisstraat en het Lovense Kanaal is All-In Real Estate (AIR) toegetreden als ontwikkelingspartner in de combinatie. KondorWessels (VolkerWessels) zal namens de combinatie in overleg treden met de gemeente om tot een juiste indeling van het project te komen. De ontwikkelingspartners bestuderen voorts diverse andere gebiedsontwikkelingen die kunnen worden overgenomen of waarin een deelname mogelijk is.

LEES VERDER
AIR
29 JANUARI 2016: EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE AMSTERDAMSE ZUIDAS

Op de voorgrond ons nieuwste project op de Amsterdamse Zuidas, The Pavilion, een uiterst duurzaam, kleinschalig kantoor van alle gemakken voorzien. Achter de Pavilion ons prachtige kantoor, Handel Amsterdam. Een heerlijke werkplek met een fijne sfeer op de beste plek van Amsterdam.

Volg onze website om op de hoogte te blijven van onze nieuwste projecten.

LEES VERDER
All In Real estate News
15 JANUARI 2016: BONNEFANTEN PROJECT

All-In Real Estate heeft de koopovereenkomst van het voormalige Bonnefanten College getekend. Gezamenlijk zullen wij dit pand ontwikkelen tot een inspirerend complex met zelfstandige studentenwoningen, compleet met studeer- en werkplekken en een schitterende ontmoetingsruimte. Het prachtige kloostergebouw ligt op nog geen 5 minuten fietsen van het bruisende centrum van Maastricht en laat met haar 3 hectare grond een verpletterende indruk achter.

LEES VERDER
bonnefanten1
25 SEPTEMBER 2015: BOUW DUURZAAM KANTOORPAND VAN START

De Amsterdamse Zuidas is binnenkort een duurzaam kantoorpand rijker. De bouw van het energiezuinige kantoorgebouw The Pavilion is gestart.

The Pavilion krijgt drie verdiepingen van elk 700 vierkante meter. Deze verdiepingen worden zo ingedeeld dat er verschillende soorten werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Het gebouw aan de Fred Roeskestraat zal de verschillende bureaus van mediabedrijf Makerstreet huisvesten.

LEES VERDER
The Pavilion
4 JULI 2015: HANDEL AMSTERDAM - SERVOY

Op 03-07-2015 is het contract met SERVOY ondertekend. SERVOY zal per november 2015 intrek doen in Handel-Amsterdam op de begane grond van Paviljoen 2. Hiermee is Handel-Amsterdam nu volledig verhuurd!

LEES VERDER
servoy Bv