HANDEL AMSTERDAM

Van werken op kantoor, via het nieuwe werken thuis, naar je thuis voelen op je werk. Handel Amsterdam stapt bewust af van grootschaligheid en is ontworpen om ruimte te bieden aan eigen identiteit, spontaniteit en creativiteit, zodat bewoners de vrijheid hebben om op persoonlijke wijze invulling te geven aan de werkomgeving.

Handel Amsterdam nodigt uit tot informele gesprekken, onverwachte ontmoetingen en het creëren van spontane werkplekken. Hoe meer, hoe vaker, hoe beter. Even met je laptop op schoot op een gemakkelijke bank? Bijpraten met een collega? De ruime gang biedt een ruim en divers aanbod aan gedeelde faciliteiten, zoals flexplekken, brainstormruimtes en comfortabele zithoeken om je even terug te trekken. Techniek zorgt ervoor dat je overal en altijd online en bereikbaar bent.

Handel Amsterdam gaat uit van behoeftes in plaats van vierkante meters. Het slim doordachte ontwerp zorgt ervoor dat bedrijven minder eigen vierkante meters hoeven te huren, en toch gebruik kunnen maken van een groter aanbod aan faciliteiten. De gedeelde ruimtes worden maximaal benut. De juiste balans zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Meer informatie op: www.handel-amsterdam.nl

Handel-Amsterdam-All_in Real Estate

Handel-Amsterdam is ontwikkeld in samenwerking met UP Development heeft AIR een uniek kantoor paviljoen/complex van ongeveer 3000m2 BVO gerealiseerd, op de Fred. Roeskestraat 95-97, in het groene gedeelte van de Zuidas te Amsterdam. Verdeeld over drie paviljoens aansluitend op een lange gang (de aorta) is Handel-Amsterdam voorzien van 6 kantoorunits, een brasserie en  werkplekken + aparte vergaderruimtes in de aorta. Daarnaast zal het uiterst duurzame gebouw voorzien worden van een terras voor de deur, oplaadpunten voor elektrisch rijden en 20 parkeerplekken. GPR certificaat: AAA+. Opgeleverd: November 2014.  Architect: Gent & Monk Architecten.

20 parkeerplekken
Oplaadpunten elektrisch rijden
Eigen fietsenstalling in de garage
Terras voor de deur
Lift
Houtenskelet constructie
Energie efficiënt gebouw

2175 m2 VVO (200m2 Brasserie)
6 Unieke paviljoens van ongeveer 300m2
Algemene receptie
Open werkplekken in de aorta
Algemene vergaderruimten & faciliteiten
All-In koel, warmte en verlichtingssysteem