Les Chalets de Belledonne

22 halfvrijstaande, uitzonderlijke chalets met een eigen parkeerplaats. De chalets zijn gelegen in een unieke omgeving met een prachtig panoramisch uitzicht over de vallei van Grenoble. De winkels, bars en restaurants liggen op loopafstand. Net als de skiliften en pistes.

Les Chalets de Belledonne is uw alpine huis in Chamrousse. Een oord gewijd aan natuurliefhebbers bestaande uit wijd open gebieden, ongerepte natuur om te verkennen, hooggelegen meren en bewaard gebleven flora en fauna.

Chamrousse is vooral een paradijs voor echte liefhebbers van de bergen. De bergen van Belledonne zijn erin geslaagd om hun zuiverheid behouden en bieden Chamrousse haar prachtige omgeving.

Tijdens de Olympische Winterspelen van 1968 is het resort wereldwijd bekend geworden. Met uitzicht op Grenoble op een hoogte van 1750 meter, is Chamrousse ideal gelegen op het zuidelijke deel van het Belledonne Massief. Naast de l’ Oisans, de Vercors en de Chartreuse. Het resort ligt op slechts 45 minuten van Grenoble International Airport, dat dagelijks tal van Europese vluchten heeft.

Chamrousse - All-In Real Estate